Viikon aakkoset

A aurinko on paistanut ihanasti lähes koko viikon ja tuonut paljon energiaa ❤

B banaania on tullut ostettua kaupasta useita kertoja – reilun kaupan kuten aina! Itse en niin banskusta välitä mutta pojalle maistuu

C C-vitamiinipitoista kasvoöljyä laitan nassuun niinä aamuina kun olo ja iho on sumea

D D-vitamiinia ei pian enää tarvitse purkista kun aurinko jo saa meidät tuottamaan sitä riittävästi 🙂 jee!

E Energiaa on piisannut lenkkeilyyn ja ulkoiluun vaikka unet ovatkin olleet vähän kortilla

F Franskisar eli ranuja syötiin perjantaina iltaruoaksi. En edes muista koska viimeksi mutta ah miten namia! Ja kyytipojaksi tietty nakkia :,D (niitä taisin syödä viimeksi vappuna..)

G Greyn anatomia – sarja jota katsoisin mielelläni jos vain ehtisin.. Pojan päikkäriaikaan usein siivoan ja ulkoilen hänen kanssaan vaunutellen enkä illalla jotenkin saa aikaiseksi enää avata TV-sarjoja.. ihana sarja silti ❤

H Häät. Paljastin aiemmin viikolla että meillä tosiaan tanssitaan häitä loppukesästä (IIK!) ja niiden suunnittelu on vielä tooooosi vaiheessa..

I Icecream! Maanantain hammasoperaation jälkeen mies oli ihana ja haki minulle illalla purkillisen Breyersiä, jonka kiskaisin siltä istumalta. Nam!

J Jugurttiakin on tullut syötyä rahkan kanssa sekoitettuna. Tosi hyvä välipala marjojen kanssa!

K Kahvia olen juonut väsymyksen takia hieman normaalia enemmän

L Lintujen laulua olen jopa havahtunut kuuntelemaan lenkkeillessä. Itselleni etenkin lokkien ensimmäiset kailotukset ovat orastavan kesän merkki. Aah kaipaan saaristoon ❤

M Mammalle soittelen lähes joka päivä. Miksi? Koska äiti on paras! ❤

N Nauranutkin olen – etenkin pojan hassuille äänille ja jumppailuilleen 😀

O Obama, Michelle. Sori en ole vieläkään lukenut kirjaasi loppuun.. Ei muka ole aikaa.

P Pyjamahousut puen aina iltasuihkun jälkeen. Vaikka collarit on collarit niin pyjamahousut ovat astetta pehmeämmät ❤ Omat suosikkini ovat vaaleanpunaiset valkoisilla pilkuilla (ja ostin ne itselleni joululahjaksi..)

Q Qasqai on kaverini auto 😀 kuinka random mutta hankala kirjain keksiä muutakaan..

R Rakkaus tuntuu olevan niin hyvässä kuin pahassakin usein mielessä. Parisuhde kyllä vaatisi hieman panostusta tässä mutta jotenkin vauva tuntuu vievän kaiken ajatuskapasiteetin ja hän on prioriteetti numero yksi etenkin nyt kun eletään ikävää sairastelukierrettä samalla kun mies on työharkka/työputkessa

S Suihku. Lämmin iltasuihku on paras päätös päivälle siinä missä aamukahvi on päivän paras aloitus ❤

T Timantit. Olen aikamoinen harakka ja nyt häiden alla mietin lähes päivittäin minkälaista koristetta tuohon vihkisormeen haluaisin. Ääh valikoima on niin laaja eivätkä kuvat ja todellisuus tunnu kohtaavan lain jos joskus kaupoilla menee sovittelemaan.. Pitäisi ensin keksiä MILLAINEN sen sormuksen pitäisi olla ja sitten kartoittaa valikoimaa. Miten sinä olet päätynyt omaan sormukseesi?

U Univaje. No koska vauva ja korvatulehdus..

V Vesilasi ja -pullo minulta löytyy AINA. Etenkin aamulla ja imetyksen jälkeen on saatava vettä – ja heti! Maanantain viisurin poiston jälkeen tiukinta teki se ettei saamut juoda(kaan)  tuntiin

X Xylitolpastilleihin iskee himo ja huomaan välillä syöväni niitä kuin karkkia (jota ei sen sijaan tule syötyä koska ei ole himo)

Y Ympäripyöreästi tulee usein sovittua treffejä kavereiden kanssa ja aikataulut lyödään usein lukkoon vasta juuri ennen h-hetkeä. Vauvoilla on tapana hieman vaikuttaa aikatauluihin 😉

Z zzz.. nukkua voisi hieman nykyistä enemmän mutta eletään tilanteen mukaan.

Å Åre? Ööh apua en keksi muutakaan :,D

Ä Äitienpäivä. IIK hei nyt vasta tajuan että toukokuussa saan viettää ekaa äitienpäivääni! 😀 Kasapäin hemmottelua minulle kiitos!

Ö Öitä. Vaikka miehen kanssa usein huomaamme viettävämme illat aika hiljaisissa tunnelmissa, on tärkeätä toivottaa toiselle aina hyvät yöt – oltiin kotona tai töissä.

Tekijä: Jossu

A 28-year old Finnish woman trying to find balance in her life between work as a nurse, a dog owner, a girlfriend and a former eating disordered, now a mum to become in August 2018.

2 vastausta artikkeliin “Viikon aakkoset”

  1. Nyt hei postausta siitä sormuksesta, jonka valitsit! Täällä tikahdutaan uteliaisuudesta. 😀
    Vai haluatko paljastaa sormuksen vasta häiden jälkeen? Apua, en kestä.

    Tykkää

Jätä kommentti